a

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDEN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı başlattığı mücadele, ilçe genelindeki temizlik ve sağlık standartlarını yükseltme hedefiyle gerçekleştiriliyor. Şubat ayından bu yana devam eden ilaçlama çalışmaları, larva döneminde bile haşerelerin üremesini engelleyerek, Altıeylül'ün yaşanabilir bir çevre olmasına katkı sağlıyor. Özellikle kırsal bölgelerde ve çöp konteynerlerinin bulunduğu alanlarda yoğunlaşan haşerelerle mücadelede belediye ekipleri, titizlikle çalışarak vatandaşların sağlığını koruyor. Bu tür önleyici adımlar, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırırken, sağlık risklerini de azaltıyor. Altıeylül Belediyesi'nin sağlık ve temizlik alanındaki bu önemli çalışmaları, ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

ad826x90
ad826x90
ad826x90
ALTIEYLÜL BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI EKİPLER 81 MERKEZ 13 KIRSAL MAHALLE OLMAK ÜZERE TÜM ALTIEYLÜL’DE KARASİNEK, SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI MÜCADELE BAŞLATTI.

 Şubat ayından itibaren ilaçlamalar başladı.

ad826x90

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı başlattığı mücadele, ilçe genelindeki temizlik ve sağlık standartlarını yükseltme hedefiyle gerçekleştiriliyor. Şubat ayından bu yana devam eden ilaçlama çalışmaları, larva döneminde bile haşerelerin üremesini engelleyerek, Altıeylül’ün yaşanabilir bir çevre olmasına katkı sağlıyor. Özellikle kırsal bölgelerde ve çöp konteynerlerinin bulunduğu alanlarda yoğunlaşan haşerelerle mücadelede belediye ekipleri, titizlikle çalışarak vatandaşların sağlığını koruyor. Bu tür önleyici adımlar, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırırken, sağlık risklerini de azaltıyor. Altıeylül Belediyesi’nin sağlık ve temizlik alanındaki bu önemli çalışmaları, ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Ayşen Hanım
    2 ay önce
    1 0

    Önceden çok çöp kokusu gelirdi şuan gelmiyor umarım böyle devam eder

Sıradaki haber:

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK TARAMALARINA DEVAM EDİYOR !