a
  • Zeybek Haber Ajansı
  • Genel
  • Bakan Göktaş: “Aile danışmanlığı hizmetimizden bugüne kadar toplam 116 bin çiftimiz yararlandı”

Bakan Göktaş: “Aile danışmanlığı hizmetimizden bugüne kadar toplam 116 bin çiftimiz yararlandı”

“Güçlü Birey, Güçlü Aile, Güçlü Toplum, Güçlü Türkiye” hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ve politikalarının merkezine aileyi..

ad826x90
ad826x90
ad826x90

    Bakan Göktaş, aile danışmanlığı hizmeti almak isteyen vatandaşların bulundukları ildeki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü veya en yakın Sosyal Hizmet Merkezine bizzat başvurarak  da söz konusu destekten yararlanabildiğini söyledi.

ad826x90

    Bakan Göktaş, uzman personel aracılığıyla vatandaşlara sunulan bu hizmetin daha çok kişiye ulaştırılması amacıyla 2019’dan itibaren e-Devlet üzerinden de başvuruları kabul etmeye başladıklarını belirterek, “Aile danışmanlığı hizmetinin daha çok kişiye ulaşması için teknolojiden de yararlanıyoruz. Aile danışmanlığı hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız, e-Devlet üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/ashb-aile-danismanligi-basvurusu linkinden talepte bulunabiliyor” dedi.

*3 farklı başlıkta destek*

Bakan Göktaş aile danışmanlığını, vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda “aile danışmanlığı”, “boşanma süreci danışmanlığı” ve bireysel danışmanlık olmak üzere üç başlık altında sunduklarını bildirdi.

*Aile içi eğitim veriliyor*

Uzmanların aile danışmanlığı hizmetinde, eşlerin aile içi iletişim, aile içi çatışmaları çözme, stresle başa çıkma, sorun çözme ve ebeveynlik becerilerinin geliştirilmesi konusunda destek olduğunu belirten Bakan Göktaş, boşanma süreci danışmanlığında ise çiftlerin bu süreci sağlıklı yönetebilmeleri için destek verdiğini bildirdi.

ad826x90

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Bersu
    2 ay önce
    1 0

    Hiç kimse halinden memnun değil destek şart.

Sıradaki haber:

“Türkiye adına, milletimizin huzuru, refahı, istikbali adına söyleyecek sözü olan herkese kapımızı açtık”

HIZLI YORUM YAP