a

Kucağına alamadan şehit düşen bir korucunun hikayesi, yürekleri dağlayan bir trajedi.

Kucağına alamadan şehit düşen bir korucunun hikayesi, yürekleri dağlayan bir trajedi. Pençe Kilit operasyonu sırasında hayatını kaybeden Yahya Yıldız'ın cenazesi, Siirt'in Eruh ilçesine getirildi. Şehit Yıldız'ın, bir hafta içinde ikinci çocuğunu kucağına almayı beklediği acı gerçek ise yürekleri dağladı.

ad826x90
ad826x90
ad826x90

Kucağına alamadan şehit düşen bir korucunun hikayesi, yürekleri dağlayan bir trajedi. Pençe Kilit operasyonu sırasında hayatını kaybeden Yahya Yıldız’ın cenazesi, Siirt’in Eruh ilçesine getirildi. Şehit Yıldız’ın, bir hafta içinde ikinci çocuğunu kucağına almayı beklediği acı gerçek ise yürekleri dağladı.

ad826x90

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Kilit operasyonu esnasında, dün patlayan bir el yapımı bomba sonucu şehit olan güvenlik korucusu Yahya Yıldız’ın cenazesi, Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından memleketi Siirt’in Eruh ilçesine götürüldü. Yıldız’ın kuzeni Osman Nas, “Yıldız’ın bir kızı var. Bir kızı daha yolda. Eşi bu hafta içinde doğum yapacak. Ancak doğacak çocuğunu göremeden şehit oldu” şeklinde acı gerçeği dile getirdi.

Pençe Kilit operasyonunun yürütüldüğü Irak’ın kuzeyindeki bölgede dün PKK’lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı bombanın patlaması sonucu güvenlik korucusu Yıldız şehit düştü. Şehit Yıldız’ın cenazesi, Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından memleketi Siirt’in Eruh ilçesine getirilerek defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI:“TASARRUF TEDBİRİ” ADI ALTINDA YEREL BASINA DARBE VURULUYOR!

HIZLI YORUM YAP