a

CUMHURBAŞKANI İMAM HATİP VE MÜFREDATI SAVUNDU

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" müfredatına yönelik tartışmaları savunarak kamuoyuna seslendi. Erdoğan, eğitimdeki dini bileşenleri destekleyerek, "Bakanlığımız son derece şeffaf ve açık davrandı. Hiç kimse 'Ben yaptım oldu' anlayışıyla hareket etmedi" ifadeleriyle eleştirilere cevap verdi ve müfredatı ileri bilim ve teknolojiye uygun bulduğunu vurguladı.

ad826x90
ad826x90
ad826x90

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” müfredatına yönelik tartışmaları savunarak kamuoyuna seslendi. Erdoğan, eğitimdeki dini bileşenleri destekleyerek, “Bakanlığımız son derece şeffaf ve açık davrandı. Hiç kimse ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla hareket etmedi” ifadeleriyle eleştirilere cevap verdi ve müfredatı ileri bilim ve teknolojiye uygun bulduğunu vurguladı.

ad826x90

Ayrıca, çocuklarının eğitim başarılarını örnek gösteren Erdoğan, “Ben de bir babayım. Çocuklarımdan biri Harvard, biri de London School of Economics okudu. İmam hatiplerinden bu başarıya ulaştılar. Ben bu evlatlarımla iftihar ediyorum” diyerek imam hatip okullarının başarılarına vurgu yaptı.

Öğrenci ve velilerin camiye davet edilmesini destekleyen Erdoğan, laikliğin din karşıtlığı olarak algılandığına dikkat çekti ve geçmişte yaşanan 28 Şubat sürecine atıfta bulunarak kararlı bir duruş sergileyeceklerini belirtti.

Son olarak, Öğretmenlik Mesleği ve Milli Eğitim Akademisi’nin kurulacağını duyuran Erdoğan, bu alandaki hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BALIKESİRSPOR’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

HIZLI YORUM YAP