a

UZMANI EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINI AÇIKLADI

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, en düşük emekli maaşı için belirlenecek zam oranını "Hayırlı uğurlu olsun" diyerek duyurdu.

ad826x90
ad826x90
ad826x90

UZMANI EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINI AÇIKLADI

ad826x90

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, en düşük emekli maaşı için belirlenecek zam oranını “Hayırlı uğurlu olsun” diyerek duyurdu.

Önümüzdeki ay maaşlarına yansıyacak enflasyon farkı ve olası refah payı eklemesi konusunda milyonlarca emekli endişe ve merak içinde bekliyor. Yüksek enflasyon nedeniyle alım güçlerini her geçen gün kaybeden emekliler, hükümetten gerekli düzenlemeleri ve iyileştirmeleri talep ediyor. SGK uzmanı Ali Tezel, en düşük emekli maaşı için belirlenecek zam oranını şimdiden açıkladı.

Hükümete yakın kaynaklar, geçmiş yılların aksine zam konusunda oldukça dikkatli bir tutum sergilerken, emekliler Temmuz ayındaki zam oranını büyük bir dikkatle bekliyor. Ancak SGK uzmanı Ali Tezel, Temmuz ayında geçen yıl olduğu gibi emeklilere yüzde 25 zam yapılacağını ve bu yıl refah payı uygulamasının mümkün olmadığını açıkladı. Hazine Bakanı Şimşek’in para politikalarını sıkılaştırması sonucunda, emeklilerin önceki zam seviyelerine ulaşamayacağını belirten Tezel, Meclis tarafından yapılacak düzenleme ile en düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye çıkarılmasını öngörüyor. Tezel emeklilerin çok büyük beklenti içinde olmamaları konusunda uyardı.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YKS SORULARI ÇALINDI MI?

HIZLI YORUM YAP